Честит празник !

Честит празник !

Честит празник другарки и другари !

Таzи пaметна дата е от времето когато хората бяха другари, а Русия бе братска страна ! Братска е и сега в душите и сърцата на едно отиващо си поколение, на едно поколение, което бе възпитано в другарска среда на морал и родолюбие, бе възпитано да обича ближният си и че човек за човека е брат !

Малцина си спомнят онези времена именно за това ви показваме видео от 1974г. на „Парад по случай 9 септември в София“! Нека всички, който празнуват този празник бъдат с гордо вдигната глава, че са построили един прекрасен свят в едни нелеки времена в един свят за който днес можем само да си спомняме и да мечтаем!

Наричаха Ви с обидни думи, материал и как ли не, но Вие създадохте една силна и мощна България, Вие отгледахте поколение, изучихте деца за пример, а днес внуците Ви не помнят онзи свят ! Те не знаят какво е уважение към по възрастният, те не знаят какво е родолюбие и патриотизъм, те не знаят да обичат, но пък бяха обичани !

Така е Другарки и Другари, внуците са демократи и продават Вашите ниви, къщи и вили, Вашият апартамент и дом за да си купят модерна кола, за да ходят по модерните заведения и за да се чувстват модерни демократи ! Но да не говорим за внуците днес, а да си пожелаем много здраве и по-благи дни !

Днес Другари и Другарки, почерпете се, уважете се и си кажете наздраве, защото днес е вашият празник, днес е девети септември !

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!