«
»
FacebookGoogle+

39-годишният Красимир Трифонов ще ръководи БСП – Пловдив

39-годишният Красимир Трифонов ще ръководи БСП - Пловдив
Красимир Трифонов ще изпълнява функциите на председател на ГС на БСП – Пловдив до провеждането на Градска партийна конференция.

Това реши ръководният орган – Пленумът на социалистите в града на тепетата тази вечер. Красимир Трифонов е на 39 години, семеен с две деца, работи в Сдружение „Местна инициативна група Перущица – Родопи”.

Завършил етнология и културен туризъм. Работил е като експерт в Областна администрация Пловдив и Община Пловдив. През 2015 година бе кандидатът на БСП за районен кмет на р. Южен. Член е на БСП от 2003 година, а към момента е член и на Изпълнително бюро.


Той благодари за доверието и декларира, че партийната организация ще продължи да работи в духа, наложен от предишните председатели.

Трифонов ще разчита на настоящото Изпълнително бюро, в което допълнително включи народния представител Георги Търновалийски, младежкия лидер Теодора Халачева, председателя на младежите в БСП – Централен д-р Любомир Паунов и инж. Атанас Петков.

Заседанието започна с едноминутно мълчание в памет на проф. д-р Красимир Мурджев, който ни напусна преди две седмици. Социалисти решиха една от залите в партийната централа да носи неговото име.

Те отчетоха и анализираха също резултатите от преминалите президентски избори и референдума. На следващ пленум ще бъде определена дата и дневният ред за предстоящото заседание на Градска конференция.
Източник: plovdivnews.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!