FacebookGoogle+

50 млади българи стават депутати за един месец в ПГ на „БСП за България“

50 млади българи стават депутати за един месец в ПГ на "БСП за България "
След успешното първо издание на стажа „Стани депутат за 1 месец”, днес той стартира за втори път. Изключително големият интерес към програмата събра 50 млади стажанти, които от четвъртък ще влязат в Народното събрание, заедно с парламентарната група на „БСП за България“.

Председателят на БСП Корнелия Нинова приветства младите стажанти и им каза, че идват в най- активния месец в работата на парламента, когато се гледа бюджетът.

„Ще ви бъде интересно , но да знаете, че истинската политика е извън тази сграда- в градовете и селата на България, където ние се срещаме с хората и представяме нашата „Визия за България“- каза пред младите хора лидерът на БСП и ги покани, ако имат желание и искат да разберат- как протичат тези срещи, да се включат в представянето и дискутирането на проекта.


„Щастлив съм, че виждам толкова много млади хора, които се интересуват от политика. Това ми вдъхва вяра и надежда и опровергава всички клишета, че младите в България са аполитични.

Всички виждате в какво състояние се намира страната ни и до каква степен ескалира общественото недоволство.“ Това заяви пред стажантите председателят на Младежко обединение в БСП Николай Бериевски. Според него от всички млади хора зависи много в момента, защото от състоянието на държава зависи „нашето общо бъдеще“.

Стажантите ще бъдат разделени в шест групи и ще работят „за ръка“ с народните представители от ПГ на „БСП за България“.

Младите хора бяха приветствани и от председателя на Младежкото обединение в БСП – София Петко Димитров, от Габриел Вълков, който е секретар „Обучения и стажантски програми” и от Мина Кутева- секретар „НПО и обучения” на Младежкото обединение в БСП.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!