«
»
FacebookGoogle+

Младежи от БСП- Перник с инициатива за изграждане на спортна площадка

Младежи от БСП- Перник с инициатива за изграждане на спортна площадка
С изграждането на спортното съоръжение на открито ще бъде създаден комфорт за живеещите в града

През новата година младежи от БСП- Перник стартират инициатива за изграждане на спортна площадка- комбинирано игрище за баскетбол и волейбол на открито, в централна градска част на Перник. Младите в БСП ще предложат на Общински съвет Перник изграждането на спортното съоръжение да влезе в поименния списък през 2016 година.От днес е пусната и подписка, в която перничани могат да се подпишат в подкрепа на тази инициатива. В подписката вече са се подписали над седемдесет и пет перничани.


„С изграждането на спортното съоръжение на открито ще бъде създаден комфорт за живеещите в града, в т.ч. майки с деца и спортуващи младежи.Ще бъде предоставена възможност за осъществяване на спортни занимания на открито”, това казаха младите социалисти за своята идея.
Източник:bsp.bg

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!