«
»
FacebookGoogle+

Заплахата ли е Петър Волгин

Заплахата ли е Петър Волгин


„Днес получих писмо от председателя на СЕМ Георги Лозанов, в което ясно е казано, че за сваленото предаване „Деконструкция” на Петър Волгин не е налагана административна санкция за нарушение на Закона за радиото и телевизията”, коментира във Фейсбук председателят на НС на БСП Михаил Миков.

По думите му от СЕМ очаквали от БНР допълнителна информация за процедурата, мотивите и анализа, довели до спирането на предаването „Деконструкция”. Той припомни, че Управителният съвет на БНР оправда радикалните си действия така: „Г-н Волгин продължава системно да толерира и да насърчава поведение, нарушаващо разпоредбите на ЗРТ.”


„Излиза, че СЕМ не е констатирал нарушението, заради което БНР са свалили Волгин от ефир. Тогава защо? Лозанов ни казва да питаме Янкулов, а Янкулов се оправдава с Лозанов. Истината е някъде между тях… Но едно е сигурно, заплахата за плурализма в обществените ни медии не е Волгин”, категоричен бе Михаил Миков.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!