Facebook

Александър Симов: БСП е против спирането на руските канали, оставете хората да мислят с главите си

Александър Симов след посещението на Борисов в Рожен: Разрухата, която днес Борисов поправя, е пряко следствие от неговите управления „Доживях до такива подли времена, в които тези, които най-много се пенеха срещу заглушаването на „Свободна Европа“ през комунизма, радостно да ръкопляскат на спирането на руските канали, дори и тези, които не са под санкции.

И в случая обясненията с някакви виртуални „европейски директиви“ са не просто измама, те прикриват една съвсем реална, мрачна и плашеща цензура.“

Това написа народният представител от „БСП за България“ Александър Симов във Фейсбук.

Той обясни, че тези, които искат да гледат руски телевизии няма да спрат да ги гледат – съвременният свят осигурява десетки възможности за заобикалянето на забрани, а „спирането“ само подсилва политическото напрежение.

„Оставете хората сами да преценят кое е пропаганда, кое е истина, кое е факт и кое е просто внушение.

Заради това всяка цензура е вбесяваща и върховно глупава – тя отказва да признае правото на хората да мислят с главите си и сами да правят своите изводи.

Това, в крайна сметка, е дефиницията на свобода. БСП като партия в най-новата история на България винаги сме били срещу такива действия“, пише още Симов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!