Facebook

Андреа за своя прадядо Тодор Живков

Евгения Живкова и нейната дъщеря Андреа си спомнят за Тодор Живков „Всеки може да стане жертва на отвличане. Човек винаги предприема някакви мерки за сигурността си. Естествено, че съм се страхувала за децата си“.

Това заяви внучката на Тодор Живков – Евгения, пред „Нова телевизия“. „Опитвам се да предпазя и двете си дъщери от политиката, но никога не се знае какви предложения могат да получат и да се изкушат“, обясни Живкова. „Докато учех в Англия, станах по-самостоятелна, чувствах се по-свободна“, разкри нейната дъщеря и правнучка на Тодор Живков – Андреа.

Нейната сестра Людмила работи в чужбина във фирма за интериорен дизайн.
„Не си го спомням, но са ми разказвали, че когато е бил под домашен арест, аз съм посрещала гостите му“, разказва Андреа за своя прадядо Тодор Живков. „Хората ще осъзнаят, че това време ни е дало много неща“.

Така 22-годишното момиче коментира управлението на Живков. Тя каза още, че иска да се развива в България и се надява повече млади хора да постъпят като нея. „Ние сме бъдещето на България“, заяви правнучката на Тодор Живков.

Андреа за своя прадядо Тодор Живков„Трудно е, когато дядо ти е Тодор Живков, но не мога да плащам цената за решения, взети по това време“, каза майка й – Евгения. Според нея хората разбират това.
Източник: cherveno.bg

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!