Facebook

Антон Кутев: Бойко Борисов да дойде в Народното събрание

Антон Кутев: Бойко Борисов да дойде в Народното събрание „Няма как да оправдаем закъснението или отсъствието на премиера, когато става въпрос за вот на недоверие към правителството“, това каза зам.- председателят на ПГ на „БСП за България“ Антон Кутев.

Той попита- дали министър-председателят знае, че има вот на недоверие. „Призовавам председателя на Народното събрание да обяви почивка, тъй като не можем да обсъждаме вота без министър-председателят да е тук“, призова Антон Кутев.

Таско Ерменков: Страх ли го е г-н Борисов да дойде в парламента?

„Вече един час министър-председателят, срещу чието правителство е този вот , няма политическа смелост да дойде в Народното събрание“, заяви народният представител от ПГ на „БСП за България“ Таско Ерменков.
Той попита- страх ли го е или  няма уважение към парламента, който с гласуването си го е направил министър-председател.
„Няма държава, в която се гласува вот на недоверие за корупционната политика на правителство и премиерът да не присъства.
Искам почивка до идването на премиера“, заяви Ерменков. След неговото искане председателят на Народното събрание обяви 15 мин. почивка.
Тази информация достига до вас благодарение на информационна агенция Булпресс!
loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!