Атанас Зафиров сподели на стената си

Атанас Зафиров сподели на стената си
Вижте какво сподели на стената си Атанас Зафиров от БСП! Ние от bulpress.info публикуваме целият текст без редакторска намеса:

Днес БСП подписа предизборно споразумение с Конфедерацията на обществени организации от сигурността и отбраната (КООСО). В нея членуват 13 неправителствени сдружения, които имат структури в цялата страна и около 15 000 члена. КООСО включва неправителствените сдружения :

Алианс Български командоси, Асоциация на завършилите академията на ГЩ на Руската федерация, Асоциация на завършилите Колежа по отбрана на НАТО в Рим, Асоциация на Сухопътните войски, Асоциация на комуникационните и информационните специалисти, Българска авиационна асоциация, Българско бюро за разузнаване, Клуб 199, Независим национален съюз на офицерите в България, Сговор за демократична алтернатива, Съюз на парашутистите в България, Център за изследване на асиметричните рискове и заплаха за сигурността на Югоизточна Европа и Черноморския регион, Асоциация на учените в областта на сигурността и отбраната.

Конфедерацията приема програмата на БСП и ще мобилизира своите членове и симпатизанти за спечелването на парламентарните избори, и прилагането й в управлението на страната.

Атанас Зафиров сподели на стената си

Ние от bulpress.info публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!