Атанас Зафиров с номинация за водач на листата на БСП Бургас !

Атанас Зафиров с номинация за водач на листата на БСП Бургас !


Днес общинската партийна конференция в Руен с пълно единодушие взе решение”да предложи на Националния съвет на БСП Атанас Зафиров за водач на листата във 2-ри МИР Бургас”. “Това доверие е голяма чест и отговорност за мен !
Добрите думи, които бяха казани, също !

Аз знам какво стои зад тези думи, знам какво значи да си социалист в една такава община. Това ги прави още по-ценни за мен”, допълни Атанас Зафиров !Атанас Зафиров Руен

Ние от медийната група на Булпресс следим с интерес случващото се в червените структури в Бургаска област !
Естествено тежката дума за кой ще е лидер на БСП Бургас има централното управление, но от активните мероприятия се вижда, че бургазлии искат техният лидер и водач да бъде местен, да бъде човек, който познават, човек, който се е доказал на дела, а не на думи !

Много битки са спечелени от Атанас Зафиров и много предстоят, а той познава из основи всички свой съпартийци и е запознат с всички проблеми в региона !
Няма град или село, в което да не е бил, казва нашият член кореспондент за него !
И изтъкна, че последната битка, която месните спечелиха бе за спасението на болницата в Поморие ! Прилагаме видео, в което ще видите как Атанас Зафиров се бори и в Народното Събрание и колко родолюбие и патриотизъм прозира от него ! Хората в Руен знаят на кого да заложат !

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!