Facebook

Башар Асад предупреди: Тези, които в Сирия убиват хора с картечници, се появяват в Европа като мирни бежанци!

Башар Асад предупреди: Тези, които в Сирия убиват хора с картечници, се появяват в Европа като мирни бежанци! В екслузивно интервю за Yahoo News сирийският президент Башар Асад каза, че някои от бежанците „определено“ са терористи, съобщи БГНЕС.

Асад определи като „американски проблем“, по който не може да взима страна, временното замразяване от президента Доналд Тръмп на приема на бежанци от неговата страна. Но попитан дали някои от тези, които избягали, са „свързани с терористите,“ Асад бързо отговори: „Определено.“

„Можете да го намерите в интернет. Тези терористи, които в Сирия убиват хора с картечници, се появяват като мирни бежанци в Европа или на Запад.“

Сирийският президент каза, че не може да определи каква част от бежанския поток са такива хора, но допълни, че „вие не се нуждаете от голям брой, за да има извършване на зверства“.

Асад отбеляза, че нападенията на 11 септември срещу САЩ бяха извършени от по-малко от 20 терористи „от може би милионите имигранти в Съединените щати. Така че не става дума за броят им, а за техните качества, за техните намерения“.

Що се отнася до бъдещето на 4,8-те милиона бежанци от Сирия Асад каза: „За мен приоритет е да върна тези хора в родината им, не да им помогна да станат имигранти“.
Източник: blitz.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!