Facebook

Бойко, Путин и Вучиш+ВИДЕО от Кремъл

Бойко, Путин и Вучиш

Борисов подари на Путин куче, а Путин подари на Александър Вучич награди орден „Св. Александър Невски“ Руският президент Владимир Путин награди сръбския президент Александър Вучич с орден „Св. Александър Невски“ за големия принос в развитието на многостранното сътрудничество с Русия.

Това съобщи пресслужбата на Кремъл.

Пак там в Кремъл Борис Анзов от „Медия Мост България“ и Булпресс попита Захарова за това, но от Кремъл не отговориха и дори отъждествиха, че това са хибридни въпроси и не са за брифинг !

Така на практика не стана ясно дали Бойко Борисов някога е получи медал от Путин нито дали Путин ще получи куче от Борисов!

Но стана ясно, че Мария Захорова не иска да говори и за славянските обичай за посрещането на гости с хляб и сол !
Истинският въпрос е Бойко Борисов ще се опита ли да стопли отношенията с Русия или не ?

Защото от това всички губим и бизнеса, и държавата като някой трябва да припомни на Цветанов и Борисов думите на Борис III:
”Звездата на България не е залязла, тя няма да залезе“!
(реч на Цар Борис ІІІ в Софийския дворец пред министрите при възшествието му на 3 октомври 1918 г.)

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!