БСП за България продължава регистрацията на своите листи в цялата страна

БСП наистина обновени
Социалистите в цялата страна продължават с регистрацията на своите листи.

Над половината от кандидатите на Българската социалистическа партия на тези избори ще бъдат млади хора, което показва сериозно обновление.

Заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров и водач на листата на „БСП за България“ във Враца регистрира листата на социалистите. Тя е съставена от опитни и млади кандидати за народни представители.

Днес бе регистрирана и третата софийска листа на БСП. Водачът на левицата за 23-ти МИР Христо Проданов пожела успех на кандидатите на БСП.

В предходните дни се регистрираха листите на 24-ти и 25-ти МИР с водачи Георги Свиленски и Корнелия Нинова.

Социалистите регистрираха своята листа за предстоящите избори и в Русе, където водач е Иван Иванов, бивш министър на земеделието в последния редовен кабинет. „Резултатът от работата на Министерство на земеделието е средствата, които ще получат тази година българските земеделски производители, да са безпрецедентно много и те да се разпределят по-справедливо и по-прозрачно“, заяви Иванов след регистрацията на русенската листа.

При регистрацията на листата в София-област Иван Ченчев обяви, че БСП и в следващото правителство ще бъде социален вектор и стълб, благодарение на който, се реализират политики в интерес на българските граждани.

Водачът на БСП в Хасково Смиляна Нитова заяви, че социалистите ще водят позитивна кампания в защита на своята платформа и политики.

Листата на „БСП за България“ в 1-ВИ МИР Благоевград бе регистрирана от проф. Георги Михайлов.

Той посочи, че и в следващия парламент и редовен кабинет здравеопазването ще продължи да бъде сред приоритетите на БСП.

Представителите на левицата тръгват към предстоящите предсрочни парламентарни избори с гордо вдигната глава и увереност в постигането на един добър резултат, който ще им позволи да продължат с реализирането на своята програма.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!