БСП и медийната среда у нас!

БСП и медийната среда у нас!


БСП и медийната среда у нас!
Всички анализи досега доказват, че БСП имат най-слабо медийно отразяване! Всеки, който пише в подкрепа на столетницата обаче го прави по сърце и душа! Истината е, че БСП нямат медийна политика и разчитат само на Народният гняв и народната любов!

Всички процеси тук в медийните среди обаче не само са случайни !

В БСП не е тайна, че има боричкания на кръгове и това, което става в БСП си остава там, но прави впечатление от година насам, че и малкото медии, които открито симпатизират на БСП са подложени на натиск или интриги, са подложени на ченгеджийски и съдебен тормоз и това не идва открито от ГЕРБ, а хора, които са от отстъпническите среди от времето на АБВ и от последното рушене на Столетницата !

Младите в БСП, които са най-мобилни и интерактивни са тези, които би трябвало да са наясно с маркетинговите практики и реклами са победени от старците – онези с телефоните с копчета побеждават тъч скрин обществото ! Колкото и успехи да има БСП утре няма да има кой да ги отрази, защото не само цензурата е опасна, а самата автоцензура е проблемът !

Някои от социалистите са активни в социалните мрежи, но пък на други казаха да си мерят думите там и такива като Таско Ерменков бяха смъмрени ! Когато един опитен социалист дава личен пример на младите това трябва и да е поощрявано, а не да бъде смъмряно !

Тази политика на мълчание е погрешен модел, който не в крак с времето, нормите и свободата на словото !
Един Тръмп спечели в социалните мрежи, а БСП налага Фейсбук санкции!
Това не е политика, а липса на такава маркетингова модерна и абсолютно задължителна такава ! Институциите се задействат само след повдигане на даден проблем в социалните мрежи !

Всички предавания и новини преди да излязат в националните медии са били отразени в социалните мрежи и само тези, които са направили голям рейтинг влизат в новините !

Защо от БСП не присъстват адекватно в социалните мрежи си остава проблем на БСП, а от това печели само ГЕРБ !

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!