Facebook

БСП наистина обновени

БСП наистина обновени За всички, които са били на Бузлуджа и всички, които са гледали какво се случи там стана ясно, че БСП са напълно обновени.

Тази година не чухме обещания, няма и мото или слоган зад които да се проведат изборите.

Няма и обвинения срещу другите партии, няма оправдания. Има какво свършихме за младите – за това, че последните 4-ри месеца пенсиите се вдигнаха повече от колкото при ГЕРБ за 10 години. Виждаме младите да говорят от трибуната, виждаме напълно обновена столетницата, която навърши 131 години. Болката и страданието във хората виждаме по кратките скандирания на множеството също бяха видени и от ораторите, и от всички нас.

Виждаме и лидерското поведение на Корнелия Нинова как даде път на младите и стоеше зад тях. Виждаме и желанието на хората да си направят снимки с Корнелия Нинова. Не чухме как партията ще се развива, не чухме как ще привлече нови членове и симпатизанти, не чухме да говори опитът, а ентусиазмът не бе много. Но пък чухме да се стягаме за тежка зима и още немотия. БСП е обновена, но като кадри не като идеи, няма вече идеология и лозунги, няма цитати и вдъхновяващи слогани, няма го онзи хъс по сталински и георгидимитровски, но пък някак си бе изказана загриженост към Русия. Не видяхме много хора нито на поляната, нито на трибуната, но това е част от очистителните процеси в БСП. Столетницата вече овладяна с нова премяна.

Дали младите могат да вземат решения и да носят отговорност за тях скоро ще стане ясно, изборите започнаха. С кого ще работи БСП, кои ще са партньорите им? Нинова заяви, че БСП вече не са в изолация и дали тези, които бяха до БСП когато те бяха в изолация днес не са забравени, бъдещето ще покаже? Новата БСП не обещава нищо, не дава надежди, говори с факти и дела, оставя делата да говорят за нея, но дали хората ще ги разберат? Дали тежките кризи няма да засилят апатията в избирателите?


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!