БСП-Плевен в Долни Дъбник: Ще продължим да се борим с инфлацията и да отстояваме мира

Румен Гечев: България е №1 по корупция в ЕС и извън него
Листата на коалиция „БСП за България“ в 15 МИР проведе предизборна среща с обществеността на гр. Долни Дъбник.

Акцентите на дискусията бяха върху финансовата стабилност, решенията на БСП за овладяване на инфлацията и повишаване на доходите.

Социалистите представиха предложението на БСП за налагане на таван на цените на стоките от малката потребителска кошница, което да помогне на семействата да се справят с тежките условия и непрестанното нарастване на цените.

Те припомниха и постиженията в сферата на социалната политика на БСП, сред които повишаване на минималната работна заплата, повишаване на пенсиите, на майчинството, безплатните учебници за учениците до 12-ти клас и други.

Присъстващите дадоха висока оценка на усилията на социалистите за недопускане въвличането на България във военния конфликт в Украйна и търсенето на неговото мирно разрешаване.

Обсъден беше и референдумът против навлизането на джендър идеологията в училищата, организиран от БСП, като кандидатите за народни представители категорично заявиха, че ще продължат да защитават ценностите на традиционното християнско семейство.

„Гласувайте с номер 1 в бюлетината на предстоящите парламентарни избори, за да гарантираме мира, социалните доходи и защита на ценностите на българското семейство и народ“, призоваха кандидатите за народни представители от „БСП за България“ в 15 МИР Плевен.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!