Facebook

БСП след среща с Българската газова асоциация: Бъдещето на енергетиката е възможно само в условията на диалог между всички заинтересовани страни

БСП след среща с Българската газова асоциация: Бъдещето на енергетиката е възможно само в условията на диалог между всички заинтересовани страни Председателят на Съвета по енергетика към НС на БСП и зам.-председател на Комисията по енергетика към 44-тото Таско Ерменков проведе среща с Българската газова асоциация по тяхно искане.

На срещата от асоциацията присъстваха – Пламен Павлов, председател, Дафинка Янкева – зам.-председател и Радослав Петков – експерт и конкултант.

По време на срещата Ерменков ги запозна с програмата на БСП за управление в областта на енергетиката: „Необходимо е да се възобнови диалогът между браншови организации, потребители, работодатели и всички останали заинтересовани лица в областта на енергетиката. Диалог, който в последните 12 години липсваше. Основната цел на диалога е намирането на общите решения за преодоляване на кризата и разработване на насоките за устойчиво, прогнозируемо и екологосъобразно развитие на енергетиката”.

Представителите на ръководството на асоциацията напълно възприеха този подход и гарантираха своята съпричастност към търсенето на решения. Те предоставиха още своите виждания за пътна карта за ускорена газификация на България и баланския регион. И двете страни подчертаха, че тази среща е само началото на бъдещото сътрудничество в областта на газификацията на България.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!