БСП ще разговаря по „Визия за България” с хората от област Благоевград

БСП ще разговаря по „Визия за България” с хората от област Благоевград
БСП ще разговаря по „Визия за България” с хората от област Благоевград.

В сряда, 12 септември, социалистите ще се срещнат с жители на общините Гоце Делчев, Гърмен, Сатовча, Хаджидимово, Белица и Разлог. Народните представители Героги Михайлов, Иван Иванов, Георги Гьоков и Богдан Боцев ще се срещнат с жители на Гоце Делчев в НТС от 18.00 ч.

В читалището в Гърмен, също от 18.00 ч. народните представители Стоян Мирчев, Весела Лечева, Йордан Младенов и Денчо Бояджиев ще разговарят с читалищни дейци от общината.

Народните представители Дора Янкова, Румен Георгиев, Фирип Попов и Денчо Бояджиев ще разговарят с жители на общ. Сатовча. Срещата ще започне в 18.00 ч. в кафе „Елеганс”.

Също в 18.00ч. в залата на Общиснката администрация в Хаджидимово народните представители Петър Витанов, Пенчо Милков и Цветан Топчиев ще разговарят за приоритетите на Визията с животновъди, тютюнопроизводители и зеленчукопроизводители от общината.

В 18.00ч, в сряда,в туристическия информационен център към читалището в гр. Белица  народните представители Димитър Данчев, Николай Иванов, Николай Пенев, Валентина Найденова ще разговарят с жителите на населените места в общината. Народните представители  Таско Ерменков, Манол Генов, Кристиян Вигенин, Виолета Желева ще  разяснят приоритетите на „Визия за България” пред жителите на Разлог в малката зала на читалище „Септември” от 18.00 ч.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!