Facebook

БСТВ ще следи с телевизионни екипи за честността на изборите в 28 -те региона на страната

БСТВ ще следи с телевизионни екипи за честността на изборите в 28 -те региона на страната В изборния ден на 4 април, Българската свободна телевизия ще отразява всичко, свързано с вота за нов парламент – в столицата и в страната.

Екипите на БСТВ ще следят за прозрачността и честността на вота в секционните комисии,  за нарушения, принуда и сплашвания, както и за опити за купуване на гласове – в големите градове и в малките населени места.

Цялата картина на изборния процес ще бъде показана в новинарските емисии през целия ден, както и в специалното изборно студио, което започва в 19:00 часа.

Зрителите на БСТВ ще имат навременна и достоверна информация, коментари и анализи от избиратели, журналисти, политици и политолози.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!