Facebook

Булпресс: Кои Българи наградиха в Москва?

Булпресс: Кои Българи наградиха в Москва?

Булпресс:
Вижте кой Българин наградиха в Москва !
Тези дни в Москва българският журналист от „Медиа Мост България“, който е и наш медиен партньор родом от гр. Гоце Делчев живущ дълги години в руската столица спечели от новогодишен прием с томбола, организиран от руския външен министър Сергей Лавров за международни журналисти акредитирани за работа в Русия.

Награда почивка за двама в „Москоу кантри голф клуб“.
Наградата бе връчена от говорителката на руското външно министерство Мария Захарова.

Която се обърнала към всички журналисти с въпрос – познайте с кой ще отиде Борис? Преди време Борис Анзов на един от брифингите на руската говорителка М. Захарова подари българска, тракийска народна носия изпратена от български пенсионер.


Ние от Булпресс ще следим за случая, с кого и кога ще ходи Борис Анзов!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!