Вестник “ДУМА” стана на 32 години

Вестник “ДУМА” стана на 32 години

Днес вестник „ДУМА“ навърши 32 години от създаването си. Лидерът на БСП, вицепремиер и министър на икономиката Корнелия Нинова поздрави екипa на вестника в редакцията им на „Позитано” 20.

„Поздравявам екипа на в. „ДУМА“ с 32-годишнината от създаването му. Както в дните от онова време, така и днес работата ви е по-важна от всякога не само за партията и нейните членове, но и за читателите на вестника“, каза в поздравителния си адрес към редакцията Нинова.

„Докато има БСП, ще има „ДУМА“, и докато има „ДУМА“, ще я има БСП“, заяви Корнелия Нинова.

Рождения ден на вестника поздравиха и председателят на парламентарната група на „БСП за България“ Георги Свиленски, председателят на Комисията по отбрана в Народното събрание, зам.-председател на БСП и председател на Фондация „ДУМА“ Атанас Зафиров, зам.-председателят на медийната комисия в парламента Александър Симов, председателят на БАС Евгени Белий и други.

Георги Свиленски и Атанас Зафиров пожелаха здраве, успех и търпение на колектива на в. „ДУМА“, с които оцелява вече 3 десетилетия в сложната медийна среда.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!