Facebook

Връщането на Паргов на бял кон чрез Таков

Днес се проведе градска конференция на София

Днес се проведе градска конференция на София. Целта избор на нов председател.

От 15 номинации останаха Иван Таков и Иванчев. Иван Таков го нокаутира още в първия рунд.

С това се показа, че Нинова не владее Столична организация на БСП. Нито я владеят Румен Овчаров, Анна Янева, Христо Проданов,  Иван Ченчев, Георги Свиленски и др.  София БСП си остава зад Калоян Паргов.

Това е първата загуба на Нинова и то чрез ,,нокаутиране“.

Със загубата си Нинова няма да може да наложи и посочения от нея през 2024 за поста Председател на БСП.

Ако дотогава не се смени Устава и не я  сменят на Конгреса.

Епохата ,,Нинова“ приключи днес и то, защото се заобиколена с ,, професионалисти“ – Иван Ченчев, Христо Проданов,  Доктор Иван Иванов , Емил Войнов, Румен Овчаров на 70 години, Георги Свиленски и други некадърници в партийното строителство. Динко Желев, който е председател на ветераните в БСП не успя да и помогне днес. Дори и ветераните я предадоха.

Нинова си остана с Христо Проданов, Ченчев, Иван Иванов, подсъдимия Румен Овчаров/ и той я предаде днес/,   Кристиян Вигенин, Свиленски. Всичките те се оказаха безпомощни срещу урагана Паргов. А защо да не бъде избран за  Председател на БСП  самият Калоян Паргов и то още догодина или края на годината?

Ерата Нинова остана в историята днес.

Паргов и го върна тъпкано.

VIVA Паргов!

Да пожелаем и много успехи на новия Столичен Председател на БСП – Иван Таков!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!