Facebook

Да вземем интервю с дългогодишния член на ОПКК/Общопартийната Контролна Комисия/ на БСП

Да вземем интервю с дългогодишния член на ОПКК/Общппартийнатова Контролна Комисия/ на БСП Господин, Трайков, Вие сте близо 20 години член на ОПКК. Как ще коментирате вчерашния резултат?

– ЗА БСП това е меко казано КАТАСТРОФА. Под 200 хил избиратели не сме падали никога. Пред нас стои ,,Часът на Истината,,.

– По-точно?

– Първо – Изпълнителното Бюро още тази вечер да си подаде оставка. Това бюро на 4 юли затвърди 3 в резултатите и вчера на 14 ноември 4. Това е спад. И повече за тях да не ги номинират за членове на Бюрото. Те се доказаха, че не могат да управляват в БСП процесите.

– Господин Трайков, а Корнелия Нинова трябва ли да подаде оставка?

– Разбира се, че и тя. Да се яви наново на избор за Председател. Тя е с висок рейтинг вътре в БСП. Засега няма основен конкурент. А и вътрешната опозиция около Станишев, Пирински не са в състояние да я преборят. Но тя трябва да си подаде оставката и отново Избор на Председател. А там ще видим „кой кого“? Все някога трябва да има нов председател, но да видим кога…

– Господин Трайков, БСП ще излезе ли от това плачевно състояние?

– Силно се надявам, но това не става с магическа пръчка. Трябва да минат години и да се Върнем към Лявата Идея – Благоевската Димитровска Партия! Вчера е рано, утре е късно, действаме днес!

– Благодаря Ви господин Трайков!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!