Facebook

Джон Кери изплю камъчето: Ние провалихме споразумението с Русия за Сирия

Джон Кери изплю камъчето: Ние провалихме споразумението с Русия за Сирия Договореностите между Москва и Вашингтон за сътрудничество в Сирия не бяха изпълнени по вина на някои членовете от американската администрация.

Това призна самият държавен секретар на САЩ Джон Кери в интервю за вестник „Бостън глоуб“.

Първият дипломат на САЩ бе постигнал договореност с руските представители за провеждането на съвместни военни операции, на тя бе провалена.

„За съжаление, в собствените ни редици имаше разминавания, поради което беше изключително трудно да я изпълним (договореността), твърди Кери, цитиран от ТАСС и БГНЕС.

Източник: blitz.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!