Драгомир Стойнев: Чертаем нов път, по който България да върви

Драгомир Стойнев: Чертаем нов път, по който България да върви
Сега в държавата няма контрол и никой не може и не желае да понесе отговорност

„Когато ГЕРБ управляват, обикновено сме свидетели на парламентарни и политически политически кризи. Но тук вече говорим за криза на държавността“. Това каза зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев пред Дарик.

Той заяви, че това, което се случи през август със застрахователно дружество „Олимпик“  и сривът в Търговския регистър показват липса на контрол и че държавата е неподготвена. Стойнев коментира, че това личи и по начина, по който се полага асфалтът върху пътищата, а това, за съжаление, е довело и до човешки жертви. „Тези случаи ясно показват, че институциите не си вършат работата, в държавата няма контрол и  никой не може и не желае да понесе отговорност”, изтъкна той.

Стойнев заяви, че от всички българи зависи- дали ще продължим този модел или ще искаме промяна. „Ние, от „БСП за България“, обикаляме страната, именно, за да разясним на хората „Визия за България“ и да кажем- край на това порочно управление и на този модел”, категоричен бе социалистът.

Той обясни, че представяното от левицата не е окончателният вариант на Визията. „Ние искаме да чуем мнението и предложенията на всички български граждани. Чрез този диалог ще начертаем нов път, по който България да върви”, каза още Драгомир Стойнев.

Той обяви, че през следващата седмица народните представители от БСП ще обиколят три области – Велико Търново, Габрово и Търговище. „Няма да има община, която да не бъде посетена от народни представители от БСП”, добави Стойнев.

Той обясни още, че левицата ще бъде в пленарна зала при вземането на важните решения за страната ни, като бюджета за 2019 г. например.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!