Facebook

Европа с троянските коне

Европа с троянските коне

Европа с троянските коне..
ГЕРБ започнаха да въртят плочата на албумът МАНТРА! МАНТРАТА е следната, че видите ли БСП вкарвали евродепутати на Русия в Европарламента и техните депутати там ще са агенти на Русия, а не на България !

Всичко това е акцент, който да им даде ресурс за борба с Русия! Акцент на който после да стъпи тяхната мръсна кампания срещу БЪЛГАРСКИТЕ депутати !

Български са, защото те са наши избраници не в Русия, а в България с български гласове от български граждани !
Само на Цветанов, Мария Габриел, тяхната хибридна война и техните фалшиви новини !

Самият Борисов заяви, че Русия нямат нищо общо с тази листа на БСП, но уви !

За ГЕРБ важни са интригите. Пълно противоречие в ГЕРБ – главата говори едно, а ръцете правят друго !

И докато говорят така от ГЕРБ те не вредят на БСП, а напротив помагат им, защото 75% от Българското население харесват Русия и нейните политики по света !

Та Европа с нейните троянски коне според ГЕРБ си е чиста бутафория !

Нима патериците от АТАКА и ВОЛЯ на ГЕРБ не се срещат с Руски политици?
Нима всички политически назначения на посланици и всякакви дипломати от Външно министерство не са назначени от ГЕРБ свързани с Русия?

Виждаме лицемерие и тъп опит за очерняне, но такива са в ГЕРБ като въглени – ако не могат да те изгорят, то ще те очернят!
И така новина в аванс -истината е, че Елена Йончева има Руска жилка в родът си и това е кампанията, която ще се води от ГЕРБ, че видите ли те са троянски коне!
А Лиляна Павлова няма ли Руска жилка и тя ли е Троянски кон в на Европа в Русия?

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!