Facebook

Изповед от 23-то ОПО Емил Марков – София

Изповед от 23-то ОПО Емил Марков – София


Сбъдна се една прогноза на виден политически деятел от 1991г., че БСП ще се превърне в малка политическа формация с 20 депутати в парламента. Когато изключиха от БСП Първанов и Румен Петков мислех, че така е правилно и не надигнах глас.

Когато се унижи Станишев, аз мълчах – не ме интересуваха европейските избори. Когато се изключи Гергов, не надигнах глас – мразех богаташите. Когато се изключи Иванов, аз мълчах – не бях от Варна. Когато пренареждаше листи, провеждаше бутафорни заседания и се погазваше Устава, не надигнах глас – мислех, че това са разни отживелици.

Когато БСП стана 4-та политическа сила – надигнах глас, но вече беше късно. Нямаше кой да помогне дори и да ми се говореше! Прави са другарите, за най-голямо съжаление, са прави!

Когато др. Нинова промени Устава, аз бях един от най-силните радетели за промяната като всички се радваха и мислеха, че ще станат ДЕПУТАТИ. Вчерашният ден доказа обратното!

Нужно е да се върне духът на димитровската благоевска партия и БСП да бъде религия за наемните работници и бедните, да бъде закрилница на слабите и онеправданите.
Председателят на 23-то ОПО „Овча купел“ Марио Трайков

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!