Кирил Добрев в Габрово: Структурите ни по места са най-важни

Ще окажем пълна подкрепа за тяхната опозиционност срещу ГЕРБ

Работна среща с левицата в Габрово проведе заместник-председателят на БСП Кирил Добрев.

“Искам да чуя вашето мнение за това как изглежда БСП през последната година и половина, доволни ли сте от работата на парламентарната ни група и имате ли препоръки към ръководството.” Това обясни в началото на срещата Кирил Добрев.

Той подчерта, че обикновено за тези неща и за състоянието на партията се е говорило винаги преди избори. “Това за мен е недостатък, който смятам, че трябва да се промени и затова в последните месеци обикаляме страната и се срещаме с местните организации, за да имаме ясна картина какво е настроението сред левите хора в България и как би се отразило при едни предсрочни избори”, коментира Добрев.

Заместник-председателят на БСП похвали наследилата го като депутат в Народното събрание Кристина Сидорова.

“Габрово има много сериозен представител в лицето на Кристина, която успява да блести със собствена светлина и вече повдигна много от наболелите въпроси на областта”, подчерта Кирил Добрев. Той изрази надежда, че на следващите парламентарни избори във всяка една област ще има поне по един местен авторитет, който освен че ще консолидира хората около себе си и ще бъде запознат с местните проблеми, ще даде и нови сили на местните организации.

“Структурите ни по места са най-важни и те изнасят цялата тежка работа по време на изборите, затова е важно те да бъдат подпомагани и да се работи заедно с тях”,  коментира заместник-председателят на БСП.

Той не пропусна да отбележи и факта, че на много места за съжаление партията не е такава опозиция, както на национално ниво – нещо което трябва да бъде променено.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Bulpress

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!