Facebook

Кирил Добрев: На 26 май да извоюваме своята свобода

Кирил Добрев: На 26 май да извоюваме своята свобода „На 26 май да извоюваме своята свобода – да можем да гласуваме свободно, без някой да ни кара да избираме един или друг номер поради икономически, социални или други причини.

Това заяви в град Свищов заместник-председателят на БСП Кирил Добрев. Бедността и неравенствата в доходите са най-проблемните теми за бъдещето на Европейския съюз, затова във своята „Визия за Европа” ние залагаме на защитата на социалните права за всеки, достойно възнаграждение и преодоляване на разликите в заплащането на мъжете и жените за еднакъв труд – допълни Добрев. Заедно с тримата местни народни представители – Весела Лечева, Валентин Ламбев и Явор Божанков, той призова за подкрепа за номер 18 и „БСП за България“.

„БСП е сложна партия. Много хора са ни предричали смърт, но сме успявали да устоим, защото пренасяме от поколение на поколение своите традиции и идеали. А събраните членове в ГЕРБ нищо не ги свързва. Те са заедно заради темата за властта и начина, по който ще я експлоатират след като спечелят съответните избори. В последните  години България се управлява по престъпен начин“, каза Добрев.

„Само преди две години бяхме трета политическа сила и никой не ни включваше в никакви сметки. Заедно с вас успяхме да се променим. Спечелихме президентските избори, защото БСП е на страната на хората.

Това е като от „Б“ футболна група за една година да стигнеш до Шампионска лига“, обясни Добрев. По думите му, обществото е прозряло, че БСП е алтернатива и това обяснява нарастващия рейтинг в социологическите изследвания. „Гласувайте! Колкото е по-голяма избирателната активност, толкова по-голям е протестният вот. Нека европейските избори са метла в ръцете на народа, за да изметем тези от власт“, призова Добрев.

„Сега е възможността да покажем, че ние сме готови да постигнем дългоочакваната промяна, за която говорим. Властта се тресе от скандали и схеми за източване парите на данъкоплатците. Време е да имаме справедливост сега!“, каза общинският председател на БСП-Свищов Любомир Чавдаров.

„Всеки първи въпрос при срещите ми с хората е кога ще ги стигнем европейците. Българите усещат тревога и виждат катастрофата, в която се намира страната ни. Хората казаха „Стига“ и вече не вярват на предизборните манипулации на ГЕРБ“, каза народният представител Весела Лечева.

Към присъстващите се обърна и Валентин Ламбев, който говори за смисъла всички да отидат до изборните секции на 26 май.

„Асансьорът на сегашната власт върви еднопосочно – надолу. Само от нашите усилия зависи на кой етаж ще спре. Твърдо сме решени да не позволим изборни измами. Няма кой, освен БСП, да свали ГЕРБ от власт. Десните са един автобус с хора – повече от своите симпатизанти. Патриотите са заети с това да продават български паспорти и са в коалиция с ГЕРБ. БСП е алтернативата, затова призовавам за силен вот за нас!“, обърна се към присъстващите и Явор Божанков.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!