Facebook

Когато на Позитано 20 няма ново 20

Когато на Позитано 20 няма ново 20
На Позитано човешкото в човека победи!

С Истанбулската конвенция Сергей Станишев остава в ПЕС, но остава и в историята на БСП!
Станишев успя да консолидира вътрешната опозиция покрай себе си за един последен напън срещу Нинова, но тя се пребори с въжделенията на някой отиващи си и напротив показа, че човешкото в човека е по-силно от егото на някой хора – „ма ти знаеш ли кой съм БИЛ и аз кой съм в историята на столетницата“? По-важното е, че темата с мигрантите и темата с истанбулската конвенция не са на дневен ред на БСП и така войната на соросоидите ще е голяма срещу Корнелия Нинова!

Нинова показа на дела, а не на думи, че БСП е напълно обновена и е с лице към гражданите като не случайно толкова лица от гражданската квота са в листите за Евродепутати!

Позитано устоя на най-мощният вътрешно партиен десант, но да видим сега дали Станишев ще я поздрави по всички студия и телевизии предоставени му любезно от ГЕРБ и Бойко Борисов? Толкова за вътрешно партийната опозиция – тя бе сплотена за час, а сега всяка коза свой крак!

Пред БСП има ясно изградени цели и задачи като започва кампанията за Евровота и Станишев за втори път се озова в затворената страница на дневният ред !

Утре БСП започва с нови теми, задачи и цели ясно начертани, а Сергей Станишев може да подвие опашка по пътят си към Брюксел! Време е за работа, не за сплетни – кой какъв бил, кой, кога и какво като всичко това остава в историята назад в миналото, а щом един човек е в миналото не случайно съдбата му е отредила това място!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!