Facebook

Кончината на БСП

Кончината на БСП Делегатите на второто заседание на 50 конгрес на БСП запазиха Нинова, но едва ли запазиха Партията. БСП се превърна като ,,играта наужким“.

Днес се дават оставки, утре се връщат, вдругиден не се приемат. Както един бивш член на БКП беше казал ,,ПУНТА МАРА“. Но с тази лъжлива игра на БСП никой не и вярва.

Затова е 4 политическа сила, а след днешния Конгрес ,,Кой ще и повярва вече? Може и днес да беше ,,кончината на БСП“. Поживем – увидим“.

Най-вероятно Корнелия Нинова залага на личният си ПИАР от трибуната на Народното Събрание и с това кое свършихме за да върне доверието в столетницата, но практиката доказва, че всяка партия, която е била във властта носи негативи и ако добавим тези негативи към сегашният авторитет то БСП може да се борят да минат 4-те процента.

Процесите по вътрешното овладяване на партията продължават. Поживем – увидим.

А може и медийната държавна машина да успее да вдигне тази ПУНТА МАРА до повече телевизори, но надали ще напълни повече джобове, а хората, обикновените хора, не искат приказки, а дела, а делата се усещат по джобовете и те не са като корупцията само усещане.

Сега всички очакваме онова социално усещане за управление с грижа за гражданите за което се говорихме.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!