Facebook

Корнелия Нинова: Без родно производство сме обречени

Корнелия Нинова: Без родно производство сме обречени „Съюзът на малкия и среден бизнес „Произведено в България“ връчи годишните си награди „Златна мартеница“.

Благодаря за възможността да бъда гост на тази инициатива, която дава заслужено признание на българските производители, на техния труд, успех и иновативност.

Без родно производство сме обречени.“ Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова.

Тя отбеляза, че  подкрепата за предприемчивите българи е  най-добрата инвестиция, защото има принос не само към родната икономика, но и към доходите и благосъстоянието на българските граждани.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!