Корнелия Нинова в Ловеч: Ние не даваме обещания, а предлагаме решения

Корнелия Нинова в Ловеч: Ние не даваме обещания, а предлагаме решения
Прагът на бедност от 504 лв. трябва да е необлагаем минимум

„Всеки проблем има решение, стига да има желание и хора с характер, които да го изпълнят. Ние каквото казвахме в опозиция, го изпълнихме в управлението.

Каквото казваме сега в кампанията, ще го изпълним в следващо правителство. Оценете ни по резултатите, а не по общи приказки. Ние не даваме обещания, а предлагаме решения.

Едно от тях е цялостна политика по доходите. Близо 500 000 души работят на минимална работна заплата. Това са работещи бедни. Минималната заплата трябва да се вдигне и да бъде 50% от средната.

Истинското решение на проблема с пенсиите е тяхното преизчисляване и повишение на вдовишките надбавки. Прагът на бедност от 504 лв. трябва да бъзе необлагаем минимум. Всичко това може да стане при силна и работеща икономика. Затова държавата трябва да е партньор и помощник на малките и средни, на семейните фирми.

Подкрепата за цената на тока за тях трябва задължително да продължи и след септември.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на посещението си в Ловеч и региона.

Тя връчи и електронни членски карти на нови членове – млади хора, които са припознали лявата идея като своя кауза. Жителите от област Ловеч бяха поздравени от Вяра Емилова, водач на листата. Участие в мероприятието взеха кандидатите за депутати както и членът на ИБ и кандидат за народен представител от Плевен Стефан Бурджев.

Корнелия Нинова призова присъстващите да гласуват с номер 28 в бюлетината на 2 октомври.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!