Facebook

Корнелия Нинова: ГЕРБ изпаднаха в изолация

Корнелия Нинова: ГЕРБ изпаднаха в изолация
Само за 6 седмици, те изпаднаха в изолация в парламента

„ГЕРБ понесоха сериозен удар. Остават сами с ОП“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в кулоарите на Народното събрание.

По думите й,  това показва, че само за 6 седмици, те са изпаднали в изолация в парламента.


„Г-н Главчев бе избран с 157 гласа от 4 парламентарни групи. Тогава ние бяхме сами- въздържали се.

Днес той получи едва 118 гласа от 2 парламентарни групи. Те не получиха дори 121 гласа, не е половината от депутатите“, коментира председателят на левицата.

Според нея, това гласуване показва не само отношение към председателя на парламента, а и към мнозинството, което го е излъчило и политиката, която то иска да провежда.

Корнелия Нинова бе категорична, че е очевидно, че нещата в парламентарната зала се променят и ГЕРБ остават сами, само с  патерицата си ОП.

„Това показва, че аргументите ни за искане на оставка на председателя на Народното събрание Димитър Главчев са били основателни.

Само за 6 седмици, те отбелязаха голям срив в подкрепата. Това е показателно, че всичко което сме казали е вярно. 4 гласа спасиха мнозинството“, заключи Корнелия Нинова.
Източник: bsp.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!