Корнелия Нинова: ГЕРБ предлага разговор за миналото, а ние решения за бъдещето. Вие избирате

67a5a2a649fa7d1172063b1da9817455
Изявление на лидера на БСП Корнелия Нинова на среща с членове на партията и граждани в Асеновград

ГЕРБ ви предлага разговор за миналото. Ние решения за бъдещето. Вие избирате. Нашите решения са предизборните обещания в действие. Не сме се отклонили нито милиметър от казаното. А то беше: ще запазим държавната и общинска собственост- обещано, изпълнено. Имате предложен закон за публичните предприятия

2. Ще защитим родното производство. Обещано- изпълнено: внесохме закон за храните.

3. Ще се погрижим за доходите и пенсиите: обещано- изпълнено: внесохме закон за преизчисляване на всички пенсии.

4.Ще се борим с монополите и паралелната държава- обещано- изпълнено- внесохме закон срещу злоупотребите на ЧСИ.

5. Образованието е най- важно. Обещано – изпълнено- внесохме закон за връщането на парите в държавните и общински училища и един учебник за всички.

6. Ще се борим да намалее битовата престъпност- обещано – изпълнено- внесохме закон за отпадане на маловажен случай. ГЕРБ и ОП ви излъгаха и се отметнаха от обещаното. Предлагат ви разговор за миналото. Очакват да се обърнете с лице към миналото и зад гърба ви, да ви откраднат бъдещето- със закон за вечните концесии, със закон за строителство по морето, с новия заем от 200 млн. от вчера. И днес сме при вас, не само преди избори. 28 екипа в 28 области, всеки месец ще се отчитаме за свършената работа, за която един милион българи ни изпратиха в парламента.

Живеете в прекрасен град, благодарение и на усилията на кмета Емил Караиванов и неговия екип, поздравявам ги и им пожелавам и занапред да се грижат за вас.

На събитието присъстваха и зам.-председателят на НС на БСП Кирил Добрев, зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев, народните представители от ПГ на левицата Георги Търновлийски, Манол Генов, Георги Йорданов, Теодора Халачева, кметът на Асеновград Емил Караиванов и близо 200 граждани на гр. Асеноград и общината.
Източник: bsp.bg

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!