Корнелия Нинова: Децата и семейството са ценност. Битката за тях е кауза.

Корнелия Нинова: Децата и семейството са ценност. Битката за тях е кауза.
Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова във фейсбук

Скъпи родители, не пропускайте новината, че дете грабна наградата от „Берлинале“ за най-добро актьорско изпълнение. Не се знае обаче дали е за най-добър актьор, или за най-добра актриса. Призът е наречен „полово неутрален“. Във филма 8-годишно дете, родено като момче, търси своята полова идентичност и се самоопределя като момиче.

ОСЕМГОДИШНО!!!

Това ни чака. Ако не прогледнем навреме. Знам, че сте затрупани от грижи за работата, за хляба, за сигурността на дома си, но няма по-голяма грижа от тази за децата и семейството. Те са ценност.

Уважавам хората с различна сексуална ориентация. Бих защитавала и техните права, но не мога да се примиря с факта, че се посяга на децата. Водя тази битка за тях от пет години. Много е трудна и неравна. Без вас няма да се справим. Подкрепете ни за Референдума. Нека българският народ реши, иска ли джендър идеология в училищата или не.

Това не е партиен интерес, това не е политическа пропаганда. Това е КАУЗА. Да защитим децата и семейството.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!