Facebook

Корнелия Нинова започна обиколка по структурите на БСП в страната

Корнелия Нинова: Благодаря на всички за вниманието, обичта и топлината Председателят на БСП Корнелия Нинова прави обиколка из страната и работни срещи със структурите на партията.

В дискусиите участват общинските председатели, досегашни депутати и кметове.

„Тук съм,за да чуя мнението ви за приоритетите в нашата работа, проблемите в общините, каква промяна е необходима в листите и стратегията на кампанията.

Трябва заедно, централното ръководство и местните организации да имаме позиция по тези въпроси и да работим в екип.

Партията има сили на предстоящите избори да покаже политически и кадрови потенциал.

Искам от вас мобилизация и екипност“, заяви Нинова в Хасково пред председателите на 11 общински организации. Срещите продължават и в други области на страната.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!