Корнелия Нинова за българската граница

Корнелия Нинова за българската границаДокладът на Брюксел е тежък шамар за #България
, каза в предаването „Тази сутрин” лидерът на #БСП Корнелия Нинова.

Тя определи предложението на #ГЕРБ за промени в Конституцията, с които да отпадне давността за престъпления, свързани с приватизацията, като абсолютна димка, пиар акция и отчаян ход за пред Брюксел.

При активната външна политика на премиера – прегръдки и целувки, ни дават доклад, и то преди председателството, в който се казва,че #ЕК не може да стигне до заключението, че което и да е от изискванията в сферата на борбата с корупцията, организираната престъпност и съдебната система е напълно изпълнено, отбеляза Нинова.

„Този ход с приватизацията е бил последен отчаян ход пред Брюксел, за да кажат: Ето, имаме проблеми с корупцията, но той не е при нас, а е бил 20 г. назад и ние започваме да го борим”, изтъкна тя.

Корнелия Нинова в предаването „Тази сутрин”

Докладът на Брюксел е тежък шамар за #България, каза в предаването „Тази сутрин” лидерът на #БСП Корнелия Нинова.Тя определи предложението на #ГЕРБ за промени в Конституцията, с които да отпадне давността за престъпления, свързани с приватизацията, като абсолютна димка, пиар акция и отчаян ход за пред Брюксел.При активната външна политика на премиера – прегръдки и целувки, ни дават доклад, и то преди председателството, в който се казва,че #ЕК не може да стигне до заключението, че което и да е от изискванията в сферата на борбата с корупцията, организираната престъпност и съдебната система е напълно изпълнено, отбеляза Нинова.„Този ход с приватизацията е бил последен отчаян ход пред Брюксел, за да кажат: Ето, имаме проблеми с корупцията, но той не е при нас, а е бил 20 г. назад и ние започваме да го борим”, изтъкна тя.Председателят на НС на БСП определи като провокация появата на Цветан Цветанов на представянето на филма на Елена Йончева (б.р. може да гледате филма тук – https://goo.gl/vawLNi) за оградата по българската граница. „Искаше да обезличи мероприятието и публикуването на филма”, посочи Нинова.

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в 15 ноември 2017 г.

Председателят на НС на БСП определи като провокация появата на Цветан Цветанов на представянето на филма на Елена Йончева (б.р. може да гледате филма тук за оградата по българската граница. „Искаше да обезличи мероприятието и публикуването на филма”, посочи Нинова.

"Граница"

"Граница" – документален филм на Елена Йончева (Elena Yoncheva)

Публикувахте от Българска Социалистическа Партия в 13 ноември 2017 г.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!