Facebook

Корнелия Нинова: Компенсациите за бизнеса ще продължат през април и ще бъдат по-високи

Корнелия Нинова: Водата,чистият въздух и храна е темата на 2019, 2020г. и на бъдещето „Бизнесът ще получи компенсации за скъпия ток и през април. Компенсациите ще бъдат по-високи от тези досега.

С колко – предстои да уточним. До края на април заедно ще изготвим нов механизъм за търговия на ток, който да дава сигурност и предсказуемост на фирмите.

Без стабилна икономика няма как да излезем от кризата, затова правителството и държавата декларираме, че с всички възможни законови средства ще подпомогнем българската икономика, така че предприятията да продължат да работят без да съкращават хора“.

Това заяви вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова на извънреден брифинг след среща между правителството и всички работодателски организации.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!