Корнелия Нинова към депутатите и Борисов: Благодаря, че ни подкрепихте и защитихме националния ни интерес

Корнелия Нинова към депутатите и Борисов: Благодаря, че ни подкрепихте и защитихме националния ни интерес
„Искам да ви благодаря за разума, който проявихме, за това, че подкрепихте нашите предложения, че дори ги допълнихме с разумни предложения и ги засилихме“.

Така председателят на ПГ на „БСП за България“ Корнелия Нинова се обърна към народните представители от всички парламентарни групи след като предложението на левицата за решение относно политиката на правителството по въпросите на миграцията бе единодушно прието в зала.

Тя обясни, че сред направените промени е записването изрично- че  се отчита позицията на ЕС.

„Вместо да възложим на Министерски съвет да приеме решение срещу обратно връщане на мигранти, направо задължихме правителството да не подписва двустранни споразумения, както и да внесе в НС позиция за общо решение на ЕС.

Остава и текст за ревизията на Дъблинския регламент.

Благодаря и на колегите, и на премиера. Мисля че достойно защитихме националния интерес на България и общия европейски интерес“, заключи Корнелия Нинова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!