Facebook

Корнелия Нинова: Необходим е национален план за влизане в еврозоната

Корнелия Нинова: Необходим е национален план за влизане в еврозоната Хубаво е, че се постига съгласие за целта, която си поставяме, да влезем в еврозоната. Необходим е национален план.

„Хубаво е, че се постига съгласие за целта, която си поставяме, да влезем в еврозоната. Необходим е национален план.“

Това каза председателят на НС на БСП Корнелия Нинова на форум „България в еврозоната. Икономическата логика срещу митовете.“

Тя заяви , че е нормално различните политически партии да имат различна представа за реформите, които трябва да бъдат направени, за да бъде постигната тази цел. „Нормални са различията в идеите ни и платформите за управление.

На равнището на днешния политически живот и дебат, на който всички сме свидетели, няма да можем да намерим онзи минимум съгласие за реформите, които трябва да направим“.

Категорична бе Нинова. „Народът решава, как да стане това, като дава мандат на някого да управлява, но при тази ниска избирателна активност, не се управлява от името на целия народ.

Необходимо е да се търсят опозицията, непарламентарните партии, НПО и национална енергия, за да се обединим около единен план и да знаем, че ще има последователност в изпълнението му, който и да управлява“, категорична бе Корнелия Нинова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!