Facebook

Корнелия Нинова от Ловеч: КЕВР да не вдига цената на тока за домакинствата от 1 януари

Корнелия Нинова на въпрос защо е водач в Пловдив: Лидерът е там, където е най-трудно “Най-големият проблем за домакинствата днес са цените.

Всичко поскъпва, а доходите на хората не могат да покрият това поскъпване.

Отгоре на всичко от 01.01 2022 г. КЕВР се кани да увеличава цената на тока за битови потребители. Но има проблем, има и решение:

1. Намаляване на ДДС на енергията, храни и лекарства;

2. Увеличаване на минимална заплата, преизчисляване на пенсии;

3. Помощи за енергийно слаби;

4. КЕВР да не увеличава цената за домакинствата от 1 януари. Тези четири решения ще поставим на вниманието на депутатите буквално от първия ден на парламента. Те са работещи и може бързо да дадат резултат. Нямаме никакво време за губене.”

Това заяви Корнелия Нинова по време на срещите си с гражданите на общините Ловеч, Луковит, Угърчин, Ябланица и Троян.

В тях участие взеха кметът на Троян Донка Михайлова, водачът на листата за 47-то НС Вяра Емилова, водачът на левицата във Враца Александър Симов, както и всички кандидат депутати на БСП от МИР Ловеч.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!