Корнелия Нинова: Регистрирахме силна листа с ярки хора

Корнелия Нинова: Регистрирахме силна листа с ярки хора
Искаме социална, икономически развита и единна Европа
„Регистрирахме силна листа. Уверени сме в победата“.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след регистрацията на листата на БСП за България в ЦИК. Тя подчерта, че в листата на левицата има ярки хора, политически и граждански ангажирани и най-важното – доказали се в професионалния и жизнения си път, че са защитавали винаги българския интерес и са професионалисти.

Нинова допълни, че сред кандидатите на БСП има финансисти, лекари, хора от образователната система, работили по европейски фондове, сигурност и отбрана.

„Изпращаме в ЕП специалисти, които освен да пазят българския интерес и да го защитават в общия ни европейски дом, ще се борят и по секторните политики- животът на национално равнище в България да се подобри чрез европейската обща политика“, каза още тя.

Нинова заяви, че БСП ще се бори да бъде първа политическа сила и ще води съдържателна кампания. „Нашите кандидати вече са в страната и провеждат срещи за представяне на Визия за Европа.

Искаме да представим възможните решения на ежедневните проблеми на българите, както и възможните пътища за развитие на социална, икономически развита и единна Европа“, заключи Корнелия Нинова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!