Корнелия Нинова в село Бошуля: Хората и в най-малките населени места имат нашата подкрепа и уважение

Корнелия Нинова в село Бошуля: Хората и в най-малките населени места имат нашата подкрепа и уважение

Лидерът на БСП изрази подкрепата си за кандидат-кмета на левицата

„Всеки български гражданин, независимо дали живее в малко село и голям град, има нашата подкрепа и уважение”.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на предизборна среща в село Бошуля, област Пазарджик.

Тя заяви подкрепата си за кандидата за кмет на левицата Любен Христосков. Нинова допълни, че БСП се старае да изповядва ново поведение и морал в политиката – каквото се обещае, да се изпълнява.

„Наистина един кмет е обединител на всички хора в населеното място, но вие днес сте изправени пред избор – между нас и представителя на ПП ГЕРБ. Това не е избор само между личности, но и между политики”, каза още лидерът на БСП.

Тя припомни за поетите ангажименти от управляващите, от които те са се отказали като това ввв всяко село да има полицай, да има 300 лева минимална пенсия. Нинова посочи и последователните действия на депутатите от БСП, с които се изпълняват предизборните обещания – внесените законопроекти за държавната и общинска собственост, за храните, с който се защитават българските производители, законопроект за преизчисляване на пенсиите и др.

Тя заръча на кандидата за кмет винаги да бъде близо до хората, почтен, да бъде състрадателен и да се грижи за всички.

Да подкрепят Любен Христосков в Бошуля бяха и народните представители от „БСП за България” Йордан Младенов и Надя Клисурска.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!