Facebook

Корнелия Нинова сряза Борисов

Корнелия Нинова сряза Борисов
Корнелия Нинова отказа на Борисов да е шеф на парламента

Преди минути лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че е предложил на председателя на БСП Корнелия Нинова да стане председател на 44-то Народно събрание. Но тя отказала.

Корнелия Нинова е отказала предложения висок пост от Борисов.

Да, получих предложение да стана председател на НС. Отказах, защото няма как с един пост да бъдат купени или преодоляни нашите принципни различия, категорична бе Нинова.

Нинова обяви след срещата с Борисов, че коалиция с ГЕРБ е невъзможна по две причини:
Първата е разминаването в програмите, а втората е, че ние се заявихме като алтернатива на ГЕРБ и 1 милион българи ни последваха, няма как да предадем тези хора.

Нашата политика за промяна продължава. Запознахме ГЕРБ с нашите политики, готови сме за внасяне на 10 закона в Народното събрание.
От първите дни започваме дебата с пенсиите, повишаването на цените, обвързването на майчинството, темата бедност и доходи.
Второ – проект за изменение в закона за образованието.

Трето – икономика, всички обещания под формата на закони за подпомагане на малкия и средния бизнес. По отношение на престъпност и корупция – внасяме промените в НПК.
Източник: frognews.bg

Ние от Булпресс ще направим коментар, че БСП за пореден път доказаха, че са принципни в политиките си и не се подават на изкушение! Чест и прави на Корнелия Нинова !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!