Facebook

Корнелия Нинова: Трябва да управляват хора без зависимости от икономически кръгове и от чужди интереси

Корнелия Нинова за премиера: Вместо да се моли на Франция и Гърция за ваксини, да започва разговори с Китай и Русия, като европейските лидери Няма друга партия, която може да събере на едно място толкова хора, толкова енергия, усмивки и сили, обединени в едно – в общата ни цел за промяна, която започнахме заедно преди 4 години и днес сме тук да заявим своята решимост да я доведем до край.

Тук сме да подкрепим нашите кандидати от листата, които са един букет от опит, мъдрост, младост и енергия, професионализъм и почтеност.

С тях в следващия парламент ще доведем промяната до край.

Искам само да ви напомня, че когато тя започна преди 4 години, едно от нейните начала беше „Хасково гейт“. Хасково беше превзет град, беше поробен от свои.

Промяната започна, но тя не е приключила. Нека заедно на 11-ти с №4 в бюлетината, с подкрепата на нашия отбор да довършим тази промяна и в Хасково, в областта, и в цяла България.

Ще направим промяната, защото знаем и можем. Защото сме готови с ясен и конкретен план – ден по ден и стъпка по стъпка. В това нямаме никакво съмнение, особено с тази огромна подкрепа, която виждаме тук.

Но голямата промяна в политиката и за България е в промяната на морала, в почтеността. Трябва да управляват хора без зависимости, нито от икономически кръгове, нито от чужди за България интереси.

Ние сме такива – хора, които служим на българския национален интерес, които както досега, така и занапред ще отдадем силите си за сигурност в промяната с грижа за всеки един от вас.

№4 на 11-ти – гаранция за победа и промяна, за просперитета на България, за добруването на българския народ, за бъдещето на всяко едно българско семейство.

Победа! На добър час и кураж и сили! Чака ни много работа. Ще променим България заедно!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!