FacebookGoogle+

Корнелия Нинова: Ще продължим политиката на подмладяване в БСП

Корнелия Нинова: Ще продължим политиката на подмладяване в БСП
“Ще продължим политиката на подмладяване в БСП.“

Това заяви председателят на  БСП Корнелия Нинова на дискусията “ Оставам в България! Променям своята община”, организирана от Младежкото обединение на БСП.

“Спазваме един от основните принципи в нашата партия  – приемственост между поколенията. Имаме нужда от вашата енергия, ентусиазъм и професионализъм”, коментира Нинова.


Тя изрази надежда на местните избори тези  качества да се реализират: “Надявам се да намерите място в листите за общински съветници и сред кандидатите за кметове, а виждам, че вече има такива”.

Лидерът на левицата похвали младежите, че бързо са израснали и са показали качества. “Гледайте опита на младите депутати. Днес са едни от най-ярките лица на парламентарната група”, отбеляза  Нинова.

„Имаме доста сериозни идеи за младежката политика. Нека не остават на хартия”, призова тя и посъветва присъстващите да запознават  връстниците си с тези идеи. “Най- големият ни враг е страхът, апатията и нежеланието.

Убеждавайте младите да се ангажират да създават собствения си живот”, коментира Нинова.

“Имате много работа пред вас, но ви виждам, че сте готови за битка. Разчитам на вас и вие може да разчитате на нас. С каквото мога ще ви помогна, за да развивате вас и България”, завърши Корнелия Нинова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!