Корнелия Нинова: 200 000 в дупките, а колко в затвора?

Корнелия Нинова: 200 000 в дупките, а колко в затвора?
Нинова се срещна със симпатизанти в Кирково, където откри нов партиен клуб.

„200 000 души администрация ще стоят в дупките по пътищата, според заповедта от днес на Борисов, но аз питам – колко души ще стоят в затвора за корупцията при строителството на пътища, за откраднатите пари от некачествените ремонти и кой ще плати на хората счупените коли?“

Това заяви в Кирково лидерът на БСП Корнелия Нинова. “В следващите месеци държавата ще е блокирана. Българи, през този период не се женете, не раждайте деца, не умирайте и през ум да не ви минава да правите бизнес. Няма кой да ви издаде и едно удостоверение.

Администрацията няма да работи, полицаите няма да борят престъпността, а ще пазят дупките. На това му се вика административна реформа.

И не са метеорологичните условия причина за това – и в Швейцария вали сняг и грее слънце. Причината е една и нейното име е корупция”, категорична е Нинова.

След като днес се проведе изнесено заседание на Изпълнителното бюро на БСП в Кърджали, Нинова се срещна със симпатизанти в Кирково, където откри нов партиен клуб.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари!

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!