Facebook

Корнелия Нинова: 2019 е година за смели решения и действия! Вярвам, че носи края на статуквото и промяна!

Корнелия Нинова: 2019 е година за смели решения и действия! Вярвам, че носи края на статуквото и промяна! Вижте какво пожела Корнелия Нинова в личният си профил:

Скъпи българи, нека да ни е честита и мирна новата година. 2019 ще бъде преломна. 2019 е година за смели решения и действия.

Вярвам, че тя носи края на статуквото и промяна към по-добро за българите, за България и за Европа.

В основата на тази промяна ще бъде всеки един от нас. Защото сме свободни и силни хора, които милеем за българщината, борим се за правата си и тачим семейството си.

Пожелавам ви здраве, лична реализация, сили и вяра, че ще променим живота си. Бъдете уважавани в обществото и обичани от близки и приятели. На добър час през новата 2019 г.

Екипът на информационна агенция Булпресс поздравява всички! Честита нова година! Посрещнете я с радост, изживейте я с любов, изпратете я с успехи!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!