Facebook

От Кремъл разкриха нови детайли за разговора между Путин и Тръмп!

1486044948-putin-trump Директорът на департамента за Северна Америка към руското външно министерство Георгий Борисенко в четвъртък (2 февруари) разкри нови подробности за разговора между Владимир Путин и Доналд Тръмп, предаде РИА „Новости“.

Според дипломата от американска страна се е усетила нагласа за работа с Москва „без фобии“. На кръгла маса в Съвета на федерацията Борисенко каза, че беседата е била „много наситена по обхват на темите и най-вече, конструктивна и топла от гледна точка на атмосферата“.

„От американска страна се усети нагласа за съвместна работа в делови стил, без фобии, в интерес и на двете страни“, подчерта руският дипломат.

Той допълни, че подобна нагласа „вече се забелязва в контактите със сътрудниците на Тръмп“.

Първият разговор между Тръмп и Путин след встъпването в длъжност на американския президент се състоя миналата събота. След беседата от Белия дом заявиха, че тя е важна стъпка по пътя към подобряване на двустранните отношения. От Кремъл също отбелязаха, че разговорът между лидерите на двете страни е показал настройка за взаимодействие.
Източник: Руски дневник

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Стани член на БСП

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!